Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

LR Zeitgard

Ön itt jár: Kezdőlap >

LR Zeitgard

Innovatív bőröregedés-csökkentés

 

 A változó szépségideálok és a fiatalosnak ható, élettel teli bőr leginkább a nőket foglalkoztatja, de manapság már a férfiakat is érdekli. A gyorsan fejlődő világban fontos a mindennapi teendők, az időhiány és a káros befolyások mellett, hogy saját igényeinknek megfelelően, kevés időráfordítással egy maximálisan hatékony készüléket találjunk, melyet könnyen a mindennapjainkba illeszthetünk.

Teljes körű, professzionális Zeitgard bőröregedés-csökkentés az otthonodban: a három lépéssel megőrizheted bőröd fiatalos kisugárzását. Pórus mélységű tisztítás gombnyomásra, bőröregedés-csökkentés azonnal látható eredményekkel és bőrtípushoz igazított ápolás.

 


 

ZEITGARD 1 Arctisztító készülék

Az arctisztítás az első lépes a hatékony és hosszantartó bőröregedés-csökkentés érdekében. A speciális oszcillációs technológiának köszönhetően a ZEITGARD 1 arctisztító készülék gombnyomásra pórusmélységű tisztítást biztosít, javítja a bőrképet és felkészíti a bőrt az ápolás további lépéseire.

 

A ZEITGARD 1 arctisztító készülék a hosszantartó és hatékony bőröregedés csökkentés első lépése.

  • Szebb bőrkép a pórustisztításnak köszönhetően
  • Simább, feszesebb bőr a masszázsfunkció által.
  • Friss arcszín a vér mikrokeringetésének köszönhetően.

 

ZEITGARD 2 Bőröregedés-csökkentő készülék

Az exkluzív ZEITGARD bőröregedés-csökkentő program magába foglalja a különleges bőrfiatalító termékeket, melyek a ZEITGARD 2 készülékkel együttesen csökkentik a ráncokat és fiatalítják a bőrt. A bőröregedés- csökkentő hidratáló és átalakító krémzselét speciálisan a különböző bőrigényekre fejlesztették ki, melyek célzottan és tartósan csökkentik az öregedés jeleit. Az innovatív ZEITGARD 2 a termikus hideg-meleg technológiának köszönhetően a bőrfiatalító termékeket a bőr mélyébe juttatja és a vibrációs technika segítségével a bőrrétegekbe dolgozza. Ezzel felgyorsítja a bőr anyagcseréjét és felvértezi a káros hatások ellen. A teljes körű ápolásra elegendő 4 percet áldozni.

 

Az exkluzív ZEITGARD 2 bőröregedés-csökkentő készülék redukálja a ráncokat és bizonyítottan fiatalabbnak láttatja a bőrt.*

  • A tesztalanyok 95%-a ideális hatóanyag-felvételt igazolt a ZEITGARD 2 bőröregedés-csökkentő készülék használata után.
  • A tesztalanyok több mint 90%-a a bőr jobb nedvességellátásáról számolt be.
  • A tesztalanyok 90%-a nagyobb bőrrugalmasságot igazolt.
  • A tesztalanyok több mint 80%-a azonnal látható és érezhető eredményekről számolt be.
  • A tesztalanyok több mint 75%-a jelentősen fiatalosabbnak ható szemkörnyékről számolt be.

 


Arcápoló termékcsalád

A ZEITGARD bőröregedés-csökkentő program kiegészítője az ápoló termékcsalád, mely célzott gondoskodást biztosít az otthoni arcápolásban. A speciálisan kifejlesztett nappali és éjszakai termékek védik a bőrt és hosszú távú ragyogást biztosítanak számára. Kortól és nemtől független – ne bízd a szépséget a véletlenre!

 

Keresés