Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Zeitgard 2 bőröregedés-csökkentő készülék és hidratáló krémzselé szett

Ár:
94.490 Ft
Menny.:db
Gyártó: LR Health & Beauty
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2022. február 02.

20.000,- Ft feletti rendelés esetén a szállítás ingyenes.

Leírás

  • ZEITGARD 2
  • szemránc szérum
  • hidratáló krémzselé
  • + ajándék készüléktartó doboz

BŐRÖREGEDÉS

Az idő előrehaladtával bőrünk is ki van téve változásoknak. A bőrrétegek vékonyabbak lesznek, a zsírrétegek, a kollagénrostok és az elasztikus rostok csökkennek. A vérellátás, valamint a savak és tápanyagok ellátása is lelassul. Ezek a változások a bőr minden egyes rétegében elernyedéshez vezetnek és ráncok képződnek.

A BŐRÖREGEDÉS OKAI

Öregedési ráncok a természetes öregedési folyamat során képződnek, hiszen a sejtek már nem osztódnak olyan gyorsan és lassabban is képződnek újra. Ezáltal a sejtek közti távolság nagyobb lesz, a kollagén szerkezet pedig megtörik. Ezek lesznek optikailag a ráncok.

Ráncok a nedvességhiány miatt is kialakulhatnak. Ha nem megfelelően ápolod a bőröd vagy kevés vizet iszol, a bőrben nedvességhiány lép fel. De a klímaszerkezetek és a száraz levegő is szárítják a bőrt. Ezek hatására vékony vonalak és kis ráncok alakulnak ki.

Mimikai ráncok kialakulásához a homlokráncolás, a nevetés, a sírás és a szemöldök felhúzásai vezethetnek. Ezen mozgások által mindig ugyanazokat az izmokat vesszük igénybe, így a kötőszövetek idővel elvesztik rugalmasságukat. 

A káros UV-sugárzás is ráncok kialakulásához vezet. A felhám kimerül, a nedvesség kivonódik, a kötőszövetek és a kollagén szerkezet pedig károsodik.

CÉLCSOPORT

A bőröregedés kb. 25 éves kortól férfiakat és nőket egyaránt érintő probléma. Bőröregedés-csökkentő termékeket általában 30 éves kortól kínálunk. De már korábban megéri a témával foglalkozni és a megfelelő termékeket keresni. Már 25 éves kortól felléphetünk a bőröregedés természetes folyamata ellen.

A BŐRÖREGEDÉS ELLENI FELLÉPÉS

A „bőröregedés” kifejezés alatt többféle kezelést, terméket és tanácsot értünk. Általánosságban azonban a bőr felépítésének pontos megfigyelését, a megfelelő kíméletes, mégis hatékony módszer megtalálását jelenti.

ZEITGARD BŐRÖREGEDÉS-CSÖKKENTÉS – BIZTOS ÉS HATÉKONY MEGOLDÁS

A ZEITGARD 1 készülékkel az LR óriási innovációt dobott piacra. A második lépés szintén egy innovatív termék az LR-től, mely a bőr szépségének megőrzéséért felelős: a ZEITGARD 2 a műszeres kozmetika és a bőr fiziológiai jellemzőin alapuló technológia kombinációja, mely azért felelős, hogy a mindennapi bőrápolás csak néhány percet vegyen igénybe, mégis láthatóak a bőrképen a változások. A teljes körű, különböző igényeknek kialakított arcápoló termékcsalád tagjai gondoskodnak a napi bőrápolásról, ráadásul minden korosztály megtalálja a számára megfelelőt.

INFORMÁCIÓ

A ránccsökkentés mérföldköve A ZEITGARD 2-vel az LR letette a bőröregedés-csökkentés újabb mérföldkövét a kozmetikai iparban. Az „Időtlen szépségért” szlogen is tükrözi a műszeres és a hagyományos kozmetikai kezelések kapcsolatát. Ez a kombináció a bőrazonos anyagcsere folyamatokat célozza meg, melyeket a bőröregedés-csökkentő készülék használata teljes mértékben támogat.

Fiziológiai folyamatok alapján A természetes öregedési folyamatok egyéni tényezői alapján (alváshiány, nikotin, stressz, egészségtelen táplálkozás, UV-sugárzás) a ráncképződés és a búcsú a sima bőrtől elkerülhetetlennek tűnik. Az új ZEITGARD 2 segítséget nyújt: a ránctalanító termékek kézi felvitele csak a legfelső bőrrétegeket éri el, a készülék az ápoló termékeket egészen a legmélyebb bőrrétegekig juttatja. A fiatalosnak ható bőrért pedig fontos, hogy a mélyebb rétegeket is, főként a dermist – mely a kollagének és elasztinok központja – kezeljük és rendszeresen ápoljuk. A kollagén és az elasztin bőrazonos anyagok, melyek rugalmasságot kölcsönöznek a bőrnek.

TECHNOLÓGIA

A ZEITGARD 2 a műszeres kozmetika új, innovatív terméke, mely lehetővé teszi a bőr intenzívebb és mélyebb ápolását. 

A készülék központi része egy nemesacél szerkezet, melynek működése egy olyan innovatív technológián alapszik, ami az öregedő bőr ápolásáért felelős. Az innováció itt a termotechnológia és a vibráció kombinációja. A nemesacél szerkezet egyetlen gombnyomással melegszik fel 42 fokra, vagy hűl le 5 fokra. A vibráló funkció a bőr aktiválásáért felelős.

TERMÉSZETES INNOVATÍV KONCEPCIÓ

A ZEITGARD 2 készülék a termotechnológia és a vibráció kombinációjával működik. Ezek a technológiák már ismert folyamatok a bőrgyógyászatban. A bőrazonos folyamatokban és az alkalmazkodást segítő reakciókban játszanak fontos szerepet.

És pontosan itt kapcsolódik be a ZEITGARD 2. A meleg fázisban jelez a pórusoknak, hogy a testet túlmelegítették. A látszólagos kinti hőmérséklet túl magas, ezért a testnek le kell hűtenie magát. Ennek megfelelően kitágulnak a pórusok. Pontosan ebben a pillanatban a 

 ZEITGARD bőröregedés-csökkentő termékek használatával a hatóanyagok a pórusokon keresztül a legmélyebb bőrrétegekbe is bejuthatnak.

A következő lépésre, a hideg fázisra a bőr második védő reakciója reagál. A hűtéssel azt sugalljuk, hogy az alacsony hőmérséklet által a kihűlés fenyeget. Így a pórusok tudják, hogy be kell záródniuk. Ezáltal a már a bőrben található bőröregedés-csökkentő termékek is bezáródnak.

Ez a hatás a vibráció által még erősebb lesz. Ez közvetlenül a kötőszövetekre hat, a bőr mikrokeringése a véredényben stimulálódik. A bőr tápanyagellátása a testazonos regeneráló anyagokkal optimalizálódik, a káros anyagok pedig kiürülnek a bőrrétegekből.

A vibráció másik előnye, hogy a termékeket mélyebben a bőrrétegekbe juttatja, melyek így hatékonyabban fejthetik ki hatásukat. Így a hatóanyagok is mélyebbre jutnak és már a sejteket megkötő legfelső bőrrétegben kifejtik hatásukat.

Keresés